Ladykapteenin kiitokset

Ladykapteenin kiitokset

ti 9. lokakuuta 2018 16.31.00

Kausi alkaa olla paketissa. Taas. Niin ne kesät kuluu kenttiä kolutessa ja kamujen kanssa kuokkiessa. Tämä kausi on ollut sään suhteen poikkeuksellinen. Oli helteitä ja todella kuumia kierroksia. Hikilitrojen määrää ei kannata edes yrittää laskea, monta ämpärillistä varmasti. En muista näin pitkää kuivaa ja kuumaa kesää, ehkä joskus lapsuudessa on samanlaisia ollut, mutta ei kyllä heti tule mieleen.

Golffareilta kuulin monenlaisia mielipiteitä. Toiset tykkäsivät, toiset inhosivat. Itselleni passasi oikein hyvin, aina se lyönti kulkee luut lämpimänä paremmin kuin kinttaat kädessä. Sontikkakin sai uuden käyttötarkoituksen kun sai pitää sitä auringonvarjona kärryssä. Se oli tämän kesän vakiovaruste monen muunkin pelikierroksilla.

Meidän seuran naisten kesä meni pitkälti entiseen malliin. Pidimme naistenillat maanantaisin, kävimme pron klinikoilla, kisasimme heinäkuussa omassa Ladies Openissa ja Kalajoella naisten viiden seuran ottelussa. Pienemmällä porukalla retkeilimme Tahkolla ja pidimme birdie-vihkoa. Toivotimme joukkoomme pari uutta kasvoa ja ensi kesänä uskoisin että saamme lisävahvistuksia tänä kesänä aloittaneista.

Itse ajattelin antaa tilaa uusille tuulille. En jatka enää ladykapteenina ja teillä hyvät naiset, on nyt valinnan ja vaikuttamisen paikka: KENESTÄ SEURAAVA LADYKAPTEENI? Miettikää ja laittakaa minulle tekstiviestillä tai sähköpostilla tulemaan sen henkilön nimi, kuka mielestäsi olisi hyvä tyyppi luotsaamaan seuramme naisten toimintaa tulevina vuosina. Keräämme ehdotukset naistoimikunnan kanssa ja kahden eniten ääniä saaneen kesken tehdään sitten vielä lopullinen äänestys. Näin saavutettaisiin varmaankin demokraattisin lopputulos. Jokainen halukas pääsee vaikuttamaan ja antamaan äänensä. Ja samallahan voi tehdä myös ehdotuksia tulevan naistoimikunnan kokoonpanoksi. Myös itsensä saa vallan mainiosti asettaa ehdolle, jos siltä tuntuu!

Hoidetaan valinta ennen vuodenvaihdetta, sillä tammikuussa pidetään valtakunnallinen Ladykapteenien Päivä Helsingissä, minne uuden kapummekin kannattaisi päästä mukaan. Se on erinomainen verkottumisen ja kouluttautumisen paikka. Siellä jaetaan paljon ideoita ja hyviä käytäntöjä osallistujien kesken.

Kiitokset Teille kaikille ihanille naisille, jotka olette minua tukeneet näinä viitenä vuotena. Olen saanut nähdä ja kokea monenlaista tämän homman hoitamisen yhteydessä ja olen kiitollinen niistä. Asioita ei kuitenkaan ole hyvä tehdä aina samalla lailla, vaan vaihtelu ja uudet ajatukset ovat tervetulleita. Tämä päsmäri siirtyy nyt syrjään ja toivottaa seuraajalleen hauskoja hetkiä seuramme naisten ja naapurikenttien ladykapujen kanssa :).

- Merja -

p. 050 523 9366
merja.hammar@ideailluusia.com