Puheenjohtajan kuulumiset

Puheenjohtajan kuulumiset

su 22. heinäkuuta 2018 14.55.00

Heinäkuu alkaa olemaan päätöksessä ja kausi puolessa välissä. Ensi viikolla seuran jäsentyytyväisyyskyselyt tulla tupsahtavat puolelle jäsenistöä sähköpostiin ja toiselle puoliskolle syyskuussa viimevuotiseen tapaan. Kysely puretaan taas kauden päätteeksi ja tiedämme olemmeko onnistuneet palvelemaan jäsenistöä paremmin.

Kenttää on tälle vuotta kierretty reilun 10 prosentin kasvussa viimekauteen nähden. Sama pieni positiivinen suunta on ollut kilpailuissa. Viikkokisan osanotto on jäänyt jälleen pettymykseksi, kun osanottajamäärä on alle kymmenessä viikottain. Vieraspelaaminen on hiukan vilkkaampaa viimekauteen nähden, tässä sana ei ilmeisesti ole kiirinyt kenttämme hyvästä kunnosta, jotta vieraat palaisivat Siikajoelle. Elokuussa alkaa perinteinen isompien kilpailujen ja seuran mestaruuskilpailujen kausi. Toki heinäkuun päättää hieman totutusta poikkeava hyväntekeväisyyskilpailu, Fellman Open.

Kentän yleisilmeessä on tehty parannuksia kenttähenkilökunnan johdolla, jotka ilahduttavat ainakin itseä kovasti. Muutos ei tarvi aina olla suuri, jotta sen näkyvyys on valtava ;) . Toivottavasti myös te jäsenet olette huomanneet pieniä yksityiskohtia siellä täällä, mitkä ovat yleisilmettä kohottaneet. Seuralla on ollut myös kesätyöntekijä joka maalasi kolme katostamme klubin ympäristössä sekä väylä wc:t. Katsotaan saadaanko bägivarasto vielä maalattua tälle kesälle. Kentälle on myös ilmestynyt uusia tuoleja, jotta jalkoja voi lepuuttaa odotusaikoina. Kiitoksia penkkien valmistuksesta Antille ja Pekalle. Myös rangelle olemme saaneet hommattua istuimia koulutuksen tueksi. Juuri nyt pitkään vaikuttaneet helteet ovat kuluttaneet vesivarantomme melko lailla tyhjiin. Ponnisteluja jokiveden saamiseksi on tehty, mutta ainakaan vielä sitä ei ole saatavilla. Toivottavasti tälle iltaa luvattu vesisade tulee myös kentälle ja altaat saisivat hiukan täytettä.

Seuran jäsenmäärässä olemme suurin piirtein samalla tasolla edelliseen vuoteen nähden. Kursseilla on ollut hyvin osallistujia, niin kuin aikaisempinakin vuosina. Töitä uusien jäsenten hankintaan on jatkettava hartiavoimin, jotta yhteisömme pysyy elinvoimaisena ja etteivät maksut lähde nousemaan kovasti. Jäsenhankintaan pitää miettiä koko ajan uusia keinoja, millä saisimme lajiamme vaihtoehdoksi yhä useammalle alueellamme. Heinäkuussa pidimme aloittelijoiden klubi-illan mikä sai hyvää palautetta. Ajatuksena olisi pitää vielä toinen tälle vuotta.

Omaan pelaamiseeni ja kentällä näkymiseen tuli mutkia matkaan kun jalkakipuni ajoivat minut sairaalahoitoon. Toivotaan että pääsisin itsekin nauttimaan pelikierroksista vielä tälle kaudelle. Seuran ja osakeyhtiön asiat kuitenkin etenevät normaalisti, eihän se sota yhtä miestä kaipaa, on vanha sanonta ja pätee myös tähänkin. Tiedotuksissa saattaa tulla toki viivettä ja juttujen tekeminen jäädä vähemmälle loppukaudesta.

Oikein iloista ja lämmintä pelikesän jatkoa kaikille.

Juha Kaijankoski