Puheenjohtajan mietteitä

Puheenjohtajan mietteitä

pe 13. huhtikuuta 2018 13.55.00

Kevät etenee ja golfkausi lähenee. Vielä on hiukan kauden alkuun aikaa, mutta taustalla pitää tehdä jo valmisteluja ja suunnitelmia tulevan kesän läpiviemiseksi. Vuosikokouksissa tapahtui muutoksia hallituksen kokoonpanoissa, mutta muuten jatketaan suurin piirtein vanhoilla suuntaviivoilla. Toivotan lämpimästi tervetulleeksi uudet hallitusjäsenemme Susanna Ypyän ja Sauli Mankisen sekä kiitän hallituspaikoistaan luopuneita Juha Lindeä ja Risto Hakalaa työstään seuran ja golfyhtiön eteen. Seura-/toimikuntatyöskentelyyn tarvitsisimme lisää uusia tekijöitä. Jos asia sinua kiinnostaa, ota yhteyttä minuun niin löydämme varmasti sinulle sopivan homman auttamaan seuran tehtävissä. Tehtäviä löytyy mm. mainosten hankinnasta, viestinnästä, kummitoiminnasta sekä junnugolfin parista.

Kesän aikana meillä on järjestettävänä jälleen yhdet isot kisat, kun heinäkuussa Senioreiden aluetour pelataan kentällämme. Kisaan otetaan noin 140 kilpailijaa, joten kenttäennätys on tulossa kilpailijamäärässä. On hienoa että olemme saaneet näin ison kilpailun järjestettäväksi.

Jäsenmäärän, kuin myös aktiivisten pelaajien määrän kasvattaminen, on yksi tärkeimmistä asioista mitä meidän kaikkien tulisi tehdä. Kansallisella Golfviikolla naiset ja miehet pitävät ”Kaveri mukaan” -illan. Naisilla tämä on maanantaina 11.6. ja miehillä vastaavasti perjantaina 15.6. Kasvattamalla yhteisön kokoa pystymme pitämään maksumme näin maltillisella tasolla mitä ne nyt ovat. Jäsenistön jäsenhankintakilpailu on jälleen käynnissä ja kilpailuun osallistutaan siten, että uusi jäsen täyttää ”jäseneksi”-kaavakkeen kotisivuillamme ja ilmoittaa jäsenemme nimen suosittelijakentässä. Eniten uusia jäseniä hankkinut palkitaan kauden päätöskilpailun yhteydessä. Kilpailu päättyy syyskuun alussa. Osallistumme tietenkin myös Kansalliseen Golfviikkoon totuttuun tapaan ja teemme lajiamme tutuksi siitä kiinnostuneille.

Ennen kauden alkua pidämme jälleen yhdet kenttätalkoot, jotta saamme paikat kuntoon kentän avautuessa. Talkoissa käytämme ennakkoilmoittautumista kilpailukalenterin kautta, jotta osataan varata sopiva määrä työtehtäviä talkoopäivälle.

Viestinnässä otamme käyttöön kotisivuilla julkaistavan viikkotiedotteen, jossa tulevan viikon tapahtumat, koulutukset ja kentän kunnostustyöt ovat kaikkien tiedossa. Toissa vuonna kokeilimme klubilla TV:tä, joka saikin positiivisen vastaanoton. Koitetaan nyt parantaa viestintää viikkotiedotteella. Seura on jälleen näkyvillä ennen kauden alkua messuilla, lehdissä ja varsinkin sosiaalisessa mediassa.

Osakeyhtiön puolella tehdään parasta aikaa päätöksiä tulevan kesän kenttäpanostuksista. Viime vuodesta muutoksia tulee parkkipaikan laajennuksen osalta ja 1-väylää on muokattu myös mutkasta griinin taakse asti. Muut aikaisemmin aloitetut projektit pyritään saamaan loppuun kauden alussa. Osakeyhtiö on hankkinut uuden rivikylvökoneen, joka meiltä on puuttunut. Koneella pystytään tekemään paikkuukylvöjä ja kylvöjä yleensäkin paremmin kuin nykyisellä koneellamme. Koneen hankinta on iso panostus rahallisesti kenttään ja tulevaisuuteen. Toivottavasti tämä näkyy positiivisesti ensi kesän griineissä. Piia ja Antti olivat käyneet kurkistelemassa lumipeitteen alle ja pientä positiivistä virettä on ilmassa edellisiin vuosiin verrattuna.

Varainhankintaan on valmiit mainospohjat joilla myymme mainoksia, kilpailuja ja TYKY-päiviä yrityksille. Jos haluat lähteä tähän toimintaan mukaan ota yhteyttä minuun. Olemme saaneet mukavan lisän varainhankintaan tällä jäsenistön mainosmyynnillä parkkipaikan ja rangen mainostauluihin. Kaikki työ mitä meillä seurassa ja osakeyhtiössä tehdään, perustuu vapaehtoisuuteen ja on talkooperiaatteella tehty, niin toimikunnissa kuin hallituksissakin.

Mukavaa kauden odotusta kaikille!

Juha Kaijankoski