Puheenjohtajan terveiset

Puheenjohtajan terveiset

ma 16. lokakuuta 2017 13.03.00

Kausi 2017 alkaa olla paketissa ja kilpailut kilpailtu ellei lämmin syksy jatku ja kinkkukisoja ilmaannu kalenteriin. Puheenjohtajan kantilta kausi oli helpompi kuin aikaisemmat kaksi mitkä olen puikoissa ollut. Toisaalta kausi oli myös pitkä, koska taukoa ei koko talven aikana työhön tullut johtuen klubirakennuksen laajennuksesta. Lausutaan vielä tässäkin kiitos sille ahkeralle talkooporukalle joka on ponnistellut yhteisen hyvän eteen läpi kylmän talven rakentaen meille oivat puitteet missä voimme golf-tapahtumia viedä läpi. Nyt meillä on tarjota pesutilat kaikille jäsenillemme ja vieraille heidän kierrostensa yhteydessä.

Kilpailuita järjestettiin sama määrä kuin edellisenäkin vuonna, joten jokaiselle varmasti löytyi sopivia kisoja mihin osallistua. Kilpailijamäärät tippuivat hiukan, mikä on trendinä myös muillakin kentillä, ei vain meillä. Pitää talven aikana pohtia mikä on parasta. Onko tämä vain trendi mihin pitää seuran mukautua, vai onko meidän tuotteessamme jokin vikana ja se ei jäsenistöä kiinnosta? Kilpailuissa pyrittiin järjestämään vaihtelevia kisamuotoja ja kenttävaihtoehtoja. Senioreiden viikkokilpailusta tuli palautetta joka pyritään ratkaisemaan tulevalle kaudelle ja saamaan tällä lisää vaihtelevuutta kisoihin. Yhtenä kehityskohteena pitää miettiä myös seuran naisten aktivointia kilpailutoimintaan.

Junioritoiminnassa päästiin myös askel eteenpäin kun määrää saatiin kasvatettua ja muutama heistä osallistui kentällämme järjestettävään aluekilpailuun. Syksyllä kentällä vieraili totutusti Siikajoen Gumeruksen koululta 7- ja 8-luokkalaiset tytöt ja pojat tutustumassa lajiin. Lisäksi laajensimme yhteistyötä kun annoimme seuran "Draivia kouluun" -paketin koululle käyttöön alakoululaisten liikuntatunneille.

Naisten toiminnassa keskityttiin edellisen kesän lopulla tehdyn kyselyn mukaisiin toiveisiin. Naiset tekivät vierailun Paltamoon ja osallistuivat seurakilpailuihin oman seuraottelunsa lisäksi. Valtakunnallisesti organisoidut tapahtumat järjestettiin Kansallisella Golfviikolla myös. Naisilla oli myös Pron palvelut koko kesän ajan ohjelmassa, mitä oli toivottukin. Mukavaa palautetta tuli myös uusista pesu- ja pukuhuonetiloista.

Kesän aikana on pyritty lisäämään viestintää seuran tapahtumista käyttäen hyväksi seuran nettisivuja, Facebookia sekä liiton eBirdie-sovellusta. Toki viestintää voi aina parantaa ja meidän tapauksessamme se on helppoakin, mutta tekijöitä saisi olla tässäkin enemmän. Omasta mielestäni mentiin eteenpäin vaikka valmista tästä ei tule koskaan…

Mainosmyynti saatiin pidettyä samalla tasolla ja ehkä loppuvuodesta mentiin vielä ohikin viime vuoden tuloksesta, kun saimme uudet liput griineille ja uuden väyläsponsorin väylälle 17. Jos joku haluaa lähteä mukaan tähän toimintaan niin ottamalla yhteyttä minuun se onnistuu.

Seuran jäsenistölle tehtiin kysely liiton ”Pelaaja Ensin” -ohjelmalla. Sillä pyritään hakemaan tietoa siitä miten jäsenistö arvostaa kenttäyhteisön palveluja ja seurauskollisuutta. Myös seuratyöhön osallistumista kysyttiin jäsenistöltä. Liitosta tullaan purkamaan kysely seuran ja osakeyhtiön hallituksille sekä muille palveluiden tuottajille. Tämän jälkeen pidetään kehityspäivä jolla pyritään parantamaan seuran toimintoja tulevaisuudessa. Toivottavasti kaikki vastasivat kyselyyn jotta sinun äänesi saatiin kuulumaan.

Seuran jäsenmäärä pysyi samana vaikka uusia jäseniä saatiin seuraan sisään edellisvuotta enemmän. Tämä kertoo siitä että jäsenhankinta on entistä tärkeämmässä roolissa. Tänä vuonna seuran jäsenhankkijana palkittiin Timo Hänninen. Jäsenhankinnan strategiaa pitää miettiä talven aikana, että miten saisimme lisää jäseniä yhteisöömme. Jäsenhankintakilpailu on voimassa myös tulevana kesänä ja voittaja julkaistaan totuttuun tapaan päätöskisassa.

Kaiken kaikkiaan kausi on ollut pitkä vaikka pelikausi ei sitä ollut. Toivottavasti kenttä talvehtii paremmin mitä viime talvena, sillä ainakaan omasta mielestäni ei vastaavaa jääpoltteen määrää ole meillä väylillä näkynyt mitä tänä kesänä nähtiin. Toivotaan myös että kausi saadaan käynnistettyä aikaisemmin.

Kiitoksia kaikille kuluneesta kesästä ja kaudesta. Pidetään itsestämme huolta talven aikana ja nähdään ensi kesänä kentällä!

Juha Kaijankoski
Puheenjohtaja
Raahentienoon Golf ry
040 356 8415

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: