Puheenjohtajan terveiset

Puheenjohtajan terveiset

to 21. kesäkuuta 2018 12.09.00

Suvemme lähestyy keskikesän juhlaa ja on aika vetää alkanutta kautta hiukan yhteen. Muhkeat lumikinokset näyttivät ensisilmäykseltä vievän kauden aloituksen pitkälle, jopa edellisen kesän ajoille. Ne sulivat kuitenkin huimaa vauhtia kevään lämmössä. Lumen alta paljastui odotettu positiivinen yllätys, kun jääpeite oli jäänyt muodostumatta lumen ja nurmen väliin ja edellisvuosien jääpoltteelta säästyttiin.

Kauden alussa pidimme yhdet kenttätalkoot, johon osallistui todella hyvin väkeä. Saimme siistittyä 10- ja 18-väylien maastoa kivasti. Kevääksi saapui myös osakeyhtiön hankkima uusi kylvökone, mikä on näyttänyt kyntensä heti alkumetreillä. Viheriöiden alut ovat olleet selvästi näkyvillä heti kylvöjen jälkeen. Kauden alussa kesäviheriöitä pidettiin tietoisesti hiukan pidempään harsojen alla ja varmistettiin kylvöjen onnistuminen. Tämän jälkeen mukava lämpö alkoi muuttua todella pitkäksi sateettomaksi kaudeksi, joka näkyy väylien kuivumisena. Griinejä ja tiibokseja on kasteltu, mutta aika ei tahdo riittää kasteluun yön aikana. Väylien isompaan kasteluun ei ole riittänyt aikaa, eikä vesikään riittäisi tällä hetkellä. 1-väylän nurmi ei ole kasvanut myöskään tästä syystä odotetulla tavalla. Osasyynä on myös se, että väyläsadettimet eivät yllä väylän oikeaan reunaan. Mutta toivotaan että juhannusviikolla tulee vettä sopivasti kentän kasteluun.

Tällä viikolla olemme saaneet parkkipaikan laajennuksen loppuun ja 4-väylän sillan viimeistelyjä tehdään. Lisäksi seuralla on ollut kesätyössä reipas nuorimies, joka maalasi kärry- ja pallokonekatokset. Juhannuksen jälkeen myös bägivarasto saa uutta väriä pintaan kesätyöläisen toimesta.

Kansallisella Golfviikolla järjestettiin tapahtumia kolmena päivänä. Viikon aloitti naisten ”Kaveri mukaan” -tapahtuma johon osallistui 15 henkilöä. Perjantaina oli miesten vuoro toteuttaa ensimmäinen ”Kaveri mukaan” -tapahtuma. Miesten vastaavaan iltaan osallistui 16 henkeä. Sunnuntaina vietettiin avoimien ovien tapahtumaa, jonne osanotto oli valitettavasti hyvin vähäistä verrattuna edellisiin vuosiin. Keli oli kohdillaan ja mainosta laitettiin menemään, mutta tällä kertaa kokeilunhaluiset jäivät puuttumaan. Uusien jäsenten hankinta on meidän jokaisen tehtävä, jotta yhteisömme pysyy elinvoimaisena myös tulevaisuudessa. Jokainen voi viettää avoimia ovia pienemmässä porukassa jos kiinnostuneita löytyy. Ensin pieni hetki lyöntitekniikkoihin perehdyttämisessä harjoitusalueilla, tämän jälkeen vieraan voi viedä kipinäkierrokselle jos innostusta löytyy vielä. Jos kipinä tarttui niin seuraava askel onkin alkeiskurssi, jossa pro:mme jatkaa perehdyttämistä lajin saloihin. Pro:n kanssa on sovittu jatkoa seuraavan kahden vuoden osalta, joten saamme nauttia JP:n opeista tulevinakin vuosina. Heinäkuun alussa vietämme klubi-iltaa, joka on suunnattu harrastuksen alkumetreillä oleville. Tapahtumassa yritämme vastailla kaikkiin esille tulleisiin kysymyksiin ja opastaa parhaalla mahdollisella tavalla. Kauden alussa otimme käyttöön kotisivuilla ilmestyvän viikkotiedotteen, mikä onkin otettu vastaan hyvin. Lisäksi viestinnässä on käytetty apuna myös eBirdietä ja Facebookia. Toivottavasti tämä kattaa tiedonnälän siitä, mitä seurassa ja kentällä tapahtuu. Uusi viikkokisa Golfliiga on kansallinen viikkokisaformaatti ja katsotaan miten se tänä vuonna otetaan vastaan, tehdään sitten päätöksiä jatkosta. Lisäksi osakeyhtiö päätti lähteä mukaan Golfhäftet-etukenttiin ja näin ollen tarjoamme kaikille jäsenillemme mahdollisuutta edullisempaan vieraspelaamiseen. Tutustu ja hanki oma korttisi klubilta.

Pelaaja Ensin -jäsenkysely toteutetaan tänäkin vuonna ja katsotaan olemmeko päässeet seurana ja palveluiden tuottajana eteenpäin. Kysely toteutetaan kahdessa osassa edellisen vuoden tapaan heinä- ja syyskuussa. Varmista oma osallistuminen kyselyyn päivittämällä jäsentietosi NexGolfissa.

Kilpailuissa ja pelikierroksissa olemme hiukan edellä viimevuotista kierroskertymää, mutta lisää kierroksia ja kisailijoita kentälle vielä mahtuu. Toivottavasti myös vieraspelaajat löytävät meidät edellisvuosia paremmin.

Oikein hyvää keskikesän juhlaa kaikille

Juha Kaijankoski, pj

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: