Syyskausi alkoi

Syyskausi alkoi

ma 4. syyskuuta 2017 10.12.00

Kausi on jälleen kääntynyt reilusti jälkimmäiselle puoliskolle ja on aika summata hiukan kulunutta kautta. Kauden alkuun lähdettiin muutaman viikon takamatkalta kun luotoäiti päätti vedättää kesän alkua toukokuun puolelle. Ennen kauden alkua oli jäsenistö ahkeroinut klubitalon laajennuksen kimpussa koko talven. Koskaan ei voi kiittää liikaa näitä seuramme talkootyöntekijöitä hyvästä työstä koko yhteisömme hyväksi, KIITOS! Kentälle ilmestyi kesän aikana uusia väylätauluja ja tii-merkkejä, joita olemme opetelleet käyttämään. Uusi kentän mitta 51 on otettu vaihtelevasti vastaan, mutta varmasti se tuo mielekkyyttä lyhyempää kenttää tarvitseville pelaamiseen.

Seuraotteluissa olemme menestyneet edellisvuotta hiukan paremmin ja toivottavasti sama suunta jatkuu lopuissa otteluissa ennen kauden päätöstä. Senioreissa saimme myös kaksi henkeä aluetour-kisan loppukilpailuun Lappeenrantaan, kun Tauno huhtaniemi ja Pertti Nissinen pääsivät mukaan, hieno homma. Junioreissa oli myös virkistymisen merkkejä, kun Jan Aho on kiertänyt Junior Challenge Touria, sekä saimme omaan aluekilpailuun muutaman vuoden tauon jälkeen pieniä golfarinalkuja Easy 9 -sarjaan. Junioritoiminta on ollut hyvällä pohjalla jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen ja toivottavasti kehitys jatkuu tulevaisuudessa. Ensi talvena annamme Siikajoen Gumeruksen koululle käyttöön hankkimamme “Draivia kouluun” -paketin ja toivommekin että tämä kantaa pientä hedelmää tulevaisuuteen junioreiden osalta. Naisten viiden seuran ottelussa saavutimme hopeaa ja piikkipaikastakaan emme jääneet kuin neljä pistettä. Naisilla on ollut ohjelmaa läpi kesän niin kuin on totuttu, lisäksi naiset ovat ryhmänä ottaneet kenttämme Pron oppeja haltuun läpi kesän.

Talkoissa olemme kesällä pitäneet tarkoituksella matalampaa profiilia kovan talviponnistelun vuoksi. Kauden päätteeksi olisi tarkoitus pitää yhdet kenttätalkoot lauantaina 14.10. Talkoissa otetaan myös kokeiluun tapahtumailmoittautuminen kilpailukalenterin kautta. Toivoisinkin että jotka tietävät tulevansa talkoisiin ilmoittautuisivat, jotta osaisimme määrittää sopivasti hommaa kyseiselle päivälle.

Kilpailuissa yleisesti ovat osallistujamäärät tippuneet tasaisesti, mitä on tapahtunut muillakin kentillä. Tähän on osa syynä jäsenistön ikärakenne sekä lisääntynyt tapahtumatarjonta pitkin kesää. Kilpailut ovat kuitenkin mukava tapa haastaa omaa pelaamista tavallisen harjoituskierroksen sijasta. Toivottavasti saamme kilpailijoita uusista jäsenistämme, jotta osanottajamäärä saadaan nousuun takaisin. Kilpailuja on kalenterissa on ollut edellisvuotta enemmän ja varmasti jokaiselle on löytynyt sopivia kisamuotoja. Seuran lyöntipelimestaruuskilpailua kohden osanottajakato on ollut kaikkein kovinta ja mikä pahinta, naisissa ei tarvittavaa määrää saatu kasaan ollenkaan. Lyöntipeli ilman tasoituksia on haastava kilpailumuoto, mutta kertoo parhaiten pelaajan tason ja siinä on helppo seurata omaa kehitystä vuositasolla. Itsekin olen osallistunut useana vuonna kyseiseen kilpailuun vaikka en taistelekaan kirkkaimmista metaleista. Kisa kertoo kumminkin onko kehitystä pelaajana tullut vai ei.

Seuratyössä yleensä on tällä hetkellä valitettavan vähän tekijöitä, jolloin työt kasaantuvat yksien ja samojen tehtäväksi. Toivoisin, että jokainen pystyisi jossain välissä osallistumaan johonkin seuratyöhön. Tarjolla on talkoita kentällä, seuraesittelijöinä messuissa ja tapahtumissa, kummitoiminnassa ja kilpailujen yhteydessä. Jos kiinnostus ja ajatus osallistumisesta heräsi, kiskaise minua hihasta tai laita postia, niin katsotaan sinulle sopiva tehtävä yhteisössämme.

“Pelaaja Ensin” -jäsenkysely lähestyi jo puolta jäsenistöstämme ja toinen puolisko saa kyselyn syyskuun lopussa. Vastatkaa ihmeessä ja antakaa palautetta, jotta äänesi saadaan kuulumaan. Kävin hiukan katsomassa ensimmäisen kyselyn tuloksia ja oli kiva saada lukea kirjallisia palautteita ottamatta kantaa siihen olivatko ne negatiivisia tai positiivisia. Kauden päätteeksi Liitosta tulee seuratyöntekijä purkamaan vastaukset hallituksille ja kenttäyhtiön, Pron ja ravintolan vastaaville. Tämän ansiosta osaamme varmasti palvella jäsenistöämme paremmin tulevaisuudessa.

Mukavia golfhetkiä loppukaudelle!

Seuran puheenjohtaja
Juha Kaijankoski
Raahentienoon Golf ry
puheenjohtaja@rtg.fi
040 356 8415

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: