Komppa Cup 2017

Komppa Cup 2017

ke 13. syyskuuta 2017 11.38.00

Tänä vuonna pelataan Komppa Cup jo toisen kerran. Se on Ryder Cup siikajokisittain, punaiset vastaan siniset. Sinisten kapteenina toimii seuran kapteeni Hannu Tanner, punaisten ladykapteeni Merja Hammar.

Komppa Cup pelataan yhtenä viikonloppuna pe 29.9.– su 1.10.2017. Kummassakin joukkueessa on 12 pelaajaa, kuten Ryder Cupissa. Yhteensä mukana siis 24 pelaajaa. Kapteenit pelaavat omissa joukkueissaan.

Kisamuodot mukailevat Ryder Cupin perinteisiä kamppailuja. On parikilpailuja sekä yksilöreikäpelejä. Joukkueissa pelaajat jaetaan joko scratch- tai hcp-pelaajiin ja kapteenit valitsevat toisistaan tietämättä oman joukkueensa peliparit ja pelijärjestyksen.

Perjantaina ja lauantaina pelataan paripelejä, sunnuntai huipentuu jännittäviin henkilökohtaisiin reikäpeleihin. Kisakierros on 11 reiän mittainen (paitsi sunnuntain henkilökohtaiset reikäpelit 18r) ja jokainen pelaa viikonlopun aikana useamman kisan, mahdollisuuksiensa mukaan.

Kapteenit valitsevat joukkueensa ilmoittautuneiden joukosta torstaina 28.9. ja laativat joukkueidensa pelijärjestykset. Ilmoittaudu caddiemasterille tai NexGolfiin.

Lauantaina vietetään yhdessä iltaa klubilla saunoen.

TERVETULOA MUKAAN SUPERVIIKONLOPPUUN!

- Hannu ja Merja -

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: