Pelaamaan

PELIOIKEUSOHJE 2018

Raahe Golf Oy:n hallitus ja RTG ry:n hallitus ovat täsmentäneet pelioikeusohjeistusta kaudelle 2018.

RAAHENTIENOON GOLF RY:N (RTG) JÄSENYYS

RTG: n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa jäsenkriteerit täyttävä henkilö tai yhteisö. Liittymisen yhteydessä suoritetaan liittymismaksu ja seuran jäsenmaksu tai vaihtoehtoisesti lunastetaan seuran tarjoama liittymispaketti. Erillisestä liittymismaksusta on päätetty luopua.

                                    Jäsenmaksut       Liittymispaketti 2018
Aikuinen                  95 €                  500 €
Juniori 16–21 v         20 €                  150 €
Juniori < 16 v           20 €                  100 €

Liittymispaketti sisältää jäsenmaksun, kurssin sekä liittymisvuoden pelikausimaksun. Liittymispaketin voi sama henkilö ostaa vain kerran. Kun samasta perheestä useampia aikuisia/junioreita lunastaa liittymispaketin kauden aikana, seuralla on mahdollisuus sovitella maksuja.

RTG:n jäsen- ja tasoituskortin saamisen edellytyksenä on varsinaisen jäsenmaksun lisäksi pelioikeuden hankkiminen Siikajoen kentälle tai ns. kiinteän pelioikeuden hallinta jollain muulla Suomen Golfliitto ry:n jäsenkentällä.

RTG:n jäsen ei voi pelata kotikentällään (Siikajoki) kierrosmaksulla (greenfee), johon rinnastetaan myös erilaiset ulkopuolelta hankitut pelilipukkeet, muussa kuin alla erikseen mainituissa tapauksissa.

PELIOIKEUDET

Edellä mainituiksi pelioikeuksiksi luetaan seuraavat:

Osakepelioikeudet

A- ja D-osakkeet (henkilöosakkeet) Osakkeenomistaja ja hänen yksi alle 21-vuotias samassa taloudessa asuva lapsi, tai henkilö, jolle osakkeenomistaja on pelioikeutensa siirtänyt. Pelioikeuden siirrosta peritään 100 € kirjaamismaksu. Vastikemaksu 545 €. Alle 21-vuotiaalta 125 € ja alle 16-vuotiaalta 75 €.

B-osakkeet (perheosakkeet) Osakkeenomistaja ja hänen puolisonsa, sekä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat lapset, tai henkilö tai pariskunta (ei lapset), jolle osakkeenomistaja on pelioikeutensa siirtänyt. Pelioikeuden siirrosta peritään 100 € kirjaamismaksu. Vastikemaksu 545 € ja 2-vastikkeen 415 €. Alle 21-vuotiaalta 125 € ja alle 16-vuotiaalta 75 €.

C-osakkeet (yritysosakkeet) Osakkeenomistaja tai osakkeenomistajan omistajataho, määräävässä asemassa oleva (toimitusjohtaja), tai siihen rinnastettava ja hänen puolisonsa, sekä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat lapset; tai henkilö, jolle osakkeenomistaja osoittaa nimetyn pelioikeuden; tai henkilö, jolle osakkeenomistaja luovuttaa keskinäisen työsuhteen perusteella käytettäväksi vähintään kolme (3) pelilipuketta. Osakkeenomistajan on tehtävä ilmoitus tällaisesta henkilöstä Raahe Golf Oy:lle. Vastikemaksu 545 €

Vuokrapelioikeudet

Seuran liittymispaketti

Kts. edellä

Seuran junioripelioikeus

RTG:n ja Raahe Golf Oy:n tekemän sopimuksen mukaisesti seura voi myöntää pelioikeuden seuraan liittyneelle juniorille, jolla ei ole omaan tai perheensä osakkeeseen perustuvaa pelioikeutta Siikajoen kentälle. Junioripelioikeus on 16–21-vuotiailla 150 € ja alle 16-vuotiaalla 100 €.

Seuran opiskelijapelioikeus

RTG:n ja Raahe Golf Oy:n tekemän sopimuksen mukaisesti seura voi myöntää pelioikeuden seuraan liittyneelle opiskelijalle, jolla ei ole omaan tai perheensä osakkeeseen perustuvaa pelioikeutta Siikajoen kentälle. Opiskelijapelioikeus on 375 €.

Optiopelioikeus

Optiopelioikeus on tarkoitettu liittymispaketilla pelanneille ja vuokrapelioikeudella pelanneille. Optiopelioikeuden hinta on 750 €. Mikäli optiopelioikeuden haltija ostaa osakkeen vuonna 2019, hyvitetään maksettu summa kokonaisuudessaan.

Vuokrapelioikeus

RTG vuokraa omistamiensa Raahe Golf Oy:n osakkeiden pelioikeuksia seuran jäsenille. Vuokrapelioikeus maksaa 850 €. Avio- ja avopareille toinen pelioikeus 450 €.

Sarjakortit

Pelioikeuden tuottavat myös seuraavat sarjakortit:

3-kortti Kolmen kierroksen sarjakortti jäsenelle 105 €. 18 r. 1 lippu, 9r. ½ lippua. Voimassa yhden kauden:  hankintavuosi.

10-kortti 10 kierroksen sarjakortti jäsenelle 295 €. 18 r. 1 lippu, 9r. ½ lippua. Voimassa kaksi kautta: hankintavuoden ja sitä seuraavan vuoden.

 

Kilpailumaksut kaudella 2018 pääsääntöisesti ovat:

Osakkeenomistajat: 15 €

Jäsenet rajoittamattomalla pelioikeudella 20 €

Juniorijäsenet: 10 €

Jäsenet rajoitetulla pelioikeudella: 35 € (lippu tai sarjakortti ei kelpaa maksuksi)

Vieraspelaajat: 48 €

Vierasjuniorit: 28 €

 

Poikkeavat kilpailukohtaiset kilpailumaksut ilmoitetaan kilpailukutsussa.

Kilpailumaksuun sisältyy keittolounas, ellei toisin ole ilmoitettu.