Golfnaiset

VIRPI HEIKKILÄSTÄ UUSI LADYKAPTEENI

Kiitos kaikille äänensä uuden ladykapteenin löytämiseksi antaneille. Ääniä tuli kaikenkaikkiaan 19 kpl ja ne jakaantuivat kuuden eri naisen kesken. Kahden kärki sai yhtä monta ääntä, mutta koska kumpikaan heistä (Else Konttila / Susanna Ypyä) eivät nimitystä halunneet ottaa vastaan niin kolmanneksi eniten ääniä saanut Virpi Heikkilä valikoitui uudeksi ladykapteeniksi. Hänelle ei enää soittokierroksen jälkeen löytynyt halukasta "haastajaa" loppuääniä saaneista, joten onnittelut VIRPI! Saamme sinusta varmasti loistavan kapun naisjoukollemme!

Keväällä nykyinen naistoimikunta kutsuu taas joukot kasaan yhteiseen tapaamiseemme ja valitaan siellä yhdessä uusi naistoimikunta Virpin oikeaksi kädeksi suunnittelemaan uusia kujeita :).

Oikein mukavaa loppuvuotta ja joulunodotusta!

- Naistoimikunta -

- - - - -

Ladykapteenin kiitokset

Kausi alkaa olla paketissa. Taas. Niin ne kesät kuluu kenttiä kolutessa ja kamujen kanssa kuokkiessa. Tämä kausi on ollut sään suhteen poikkeuksellinen. Oli helteitä ja todella kuumia kierroksia. Hikilitrojen määrää ei kannata edes yrittää laskea, monta ämpärillistä varmasti. En muista näin pitkää kuivaa ja kuumaa kesää, ehkä joskus lapsuudessa on samanlaisia ollut, mutta ei kyllä heti tule mieleen.

Golffareilta kuulin monenlaisia mielipiteitä. Toiset tykkäsivät, toiset inhosivat. Itselleni passasi oikein hyvin, aina se lyönti kulkee luut lämpimänä paremmin kuin kinttaat kädessä. Sontikkakin sai uuden käyttötarkoituksen kun sai pitää sitä auringonvarjona kärryssä. Se oli tämän kesän vakiovaruste monen muunkin pelikierroksilla.

 

Meidän seuran naisten kesä meni pitkälti entiseen malliin. Pidimme naistenillat maanantaisin, kävimme pron klinikoilla, kisasimme heinäkuussa omassa Ladies Openissa ja Kalajoella naisten viiden seuran ottelussa. Pienemmällä porukalla retkeilimme Tahkolla ja pidimme birdie-vihkoa. Toivotimme joukkoomme pari uutta kasvoa ja ensi kesänä uskoisin että saamme lisävahvistuksia tänä kesänä aloittaneista.

 

Itse ajattelin antaa tilaa uusille tuulille. En jatka enää ladykapteenina ja teillä hyvät naiset, on nyt valinnan ja vaikuttamisen paikka: KENESTÄ SEURAAVA LADYKAPTEENI? Miettikää ja laittakaa minulle tekstiviestillä tai sähköpostilla tulemaan sen henkilön nimi, kuka mielestäsi olisi hyvä tyyppi luotsaamaan seuramme naisten toimintaa tulevina vuosina. Keräämme ehdotukset naistoimikunnan kanssa ja kahden eniten ääniä saaneen kesken tehdään sitten vielä lopullinen äänestys. Näin saavutettaisiin varmaankin demokraattisin lopputulos. Jokainen halukas pääsee vaikuttamaan ja antamaan äänensä. Ja samallahan voi tehdä myös ehdotuksia tulevan naistoimikunnan kokoonpanoksi. Myös itsensä saa vallan mainiosti asettaa ehdolle, jos siltä tuntuu!

 

Hoidetaan valinta ennen vuodenvaihdetta, sillä tammikuussa pidetään valtakunnallinen Ladykapteenien Päivä Helsingissä, minne uuden kapummekin kannattaisi päästä mukaan. Se on erinomainen verkottumisen ja kouluttautumisen paikka. Siellä jaetaan paljon ideoita ja hyviä käytäntöjä osallistujien kesken.

 

Kiitokset Teille kaikille ihanille naisille, jotka olette minua tukeneet näinä viitenä vuotena. Olen saanut nähdä ja kokea monenlaista tämän homman hoitamisen yhteydessä ja olen kiitollinen niistä. Asioita ei kuitenkaan ole hyvä tehdä aina samalla lailla, vaan vaihtelu ja uudet ajatukset ovat tervetulleita. Tämä päsmäri siirtyy nyt syrjään ja toivottaa seuraajalleen hauskoja hetkiä seuramme naisten ja naapurikenttien ladykapujen kanssa :).

 

- Merja -

 

p. 050 523 9366
merja.hammar@ideailluusia.com

 

- - - - -

Tervehdys J-P:ltä meille naisille:

"Hieno oli golfkesä, mutta niin vain talveksi taipuu... Siispä peliä aletaan hiomaan entistä ehommaksi tulevaa kautta varten ja pidetään mukavia treenejä! 🏌🔥

Sunnuntain treenit alkavat taas pienen hengähdystauon jälkeen marraskuun loppupuolella, viikolla 47, Oulun Golfhallilla Ruskossa. Edellisen vuoden malliin klo 14.00-15.30, keskimäärin joka toinen viikko tahdilla, vältellen juhlapyhiä. Tarkemmat päivät ilmoittelen lähempänä. Hintaa talven valmennuksille tulee 230€ (maksutavat käteinen, kortti tai Smartumit).

Ilmoittautuminen ryhmään on auki ja saa myös kysyä kaveria mukaan!
Myös arkisin on sekaryhmiä, jotka pyörivät "viikottain" eli käytännössä kaksi viikkoa kolmesta on treenejä. Mikäli arkiaika sopii paremmin niin pistäkää viestiin huomautus niin etsitään sopiva ryhmä."

golfterveisin, J-P Savolampi

046 810 6888
Facebook: Golfpro J-P Savolampi

- - - - -

NAISTENILTOJEN PÄÄTÖS MA 1.10. KLO 17

Niin se kesä mennä hurahti ja yhteiset maanantaimme pääsevät päätökseen maanantaina 1.10. Aloitamme klo 17 että ehdimme klubille takaisin ennen pimeää.

Illan ohjelmassa on pistebogey 9r ja koitamme parantaa kevään ensimmäistä kierrostamme. Lisäksi palkitsemme Birdieladyn.

Omakustanteiset tarjoilut!

Tervetuloa!

- Naistoimikunta -

- - - - -

naisten oma kisa sunnuntaina 15.7.

Ensi sunnuntaina 15.7. pelataan Beat the Pro Lady Open kentällämme. Kisassa mukana on mahetsu proomme, J-P Savolampi omine pikku twisteineen ja haastamisineen... Tervetuloa mukaan tasoituksesta riippumatta, kisa on rento ja ryppyotsaisuutta ei suvaita, paitsi jos ne ovat otsalla jo luonnostaan ;).

Katso lisätiedot: https://rtg.nexgolf.fi/rtg/CompetitionAttachment?id=475

ja käy ilmoittautumassa mukaan joko klubilla, soita 044 971 1156 tai NexGolfissa: https://rtg.nexgolf.fi/rtg

- Merja Hoo -

- - - - -

Hei naiset!

Meitä on pyydetty nyppimään rikkaruohot etupihan kukkapenkistä. Mitäs jos tullaan vähän etuajassa maanantaina naisteniltaan ja siistitään se? Saunailta on sitten ensi viikolla eli joka kuukauden 1. maanantai.

Nähdään!

- Merja Hoo -

- - - - -

NAISTENILLAT ALKAVAT MA 21.5. KLO 17

Niin se kenttä aukesi tällekin kesää ja sehän tarkoittaa että meidän omat peli-iltamme alkavat! Tule paikalle maanantaina 21.5. klo 17.00 niin kilistetään keväälle ja tulevalle kaudelle. Kentälle lähdetään sitten klo 18.00 alkaen ja pelataan jotain kivaa, ihan mitä enemmistö haluaa ;).

Koko kausi maksaa 15 € tai 2 €/kerta. Varaa mukaan myös muutama euro tarjoiluja varten! Tänä vuonna kerätyt rahat käytetään muuhun kuin suuhunpantaviin...

Naistoimikunnan puolesta

- Ladykapu Merja -

 

- - - - -

Hei naiset!

J-P:ltä terveisiä koskien ensi kesää:

Kaikille naisille avoimet treeniklinikat pyörähtävät käyntiin kesäkuussa Siikajoella ja ajankohtana on keskiviikko klo 17-18. Harjoitusten vetäjänä toimii pro J-P Savolampi.

Erillistä ilmoittautumista harjoituskerroille ei tarvita. Kokoontuminen klubin edessä/harjoitusalueilla.

Hinta on 15 €/kerta ja varatkaa mielellään tasaraha mukaan.

Seuraavat keskiviikot ovat ohjelmassa:
6.6.
13.6.
20.6.
4.7.
11.7.
25.7.
8.8.
22.8.
29.8.

Tervetuloa mukaan kehittämään peliä ja pitämään hauskaa treeneissä!

Ja saapi kysyä kaveriakin kotiseuraan tai tasoitukseen katsomatta!

- - - - -

NAISET KOKOUSTIVAT MAALISKUUSSA

15 naista kokoontui 21.3. Langin Kauppahuoneella Raahessa suunnittelemaan ensi kesän aktiviteettejä. Tapaamisessa valittiin naistoimikunta hoitamaan tapahtumien käytännön järjestelyjä sekä ladykapteeni. Naistoimikunnan kokoonpano kaudelle 2018 on seuraava: Virpi Heikkilä (jatkaa), Marja-Leena Silvennoinen (jatkaa), Irja Koskela (jatkaa) sekä Minna Lisko (uusi jäsen) tuli Marja Rannan tilalle. Kiitos Marja kuluneista vuosista <3. Ladykapteenina jatkaa Merja Hammar.

Tapaamisessa kävi vilkas puheensorina ja muutamia asioita saatiinkin "nuijittua" pöytään. Eli naistenillat jatkuvat maanantaisin entiseen tapaan. Pieniä säätöjä tulee peli- ja kisamuotoihin. Kesän osallistumismaksu on 15 € tai 2 €/kerta. Saunaillat saavat myös jatkoa. Samoin J-P:n koulutusta käytetään edelleen hyväksi klinikoiden muodossa. Tiedotusta naistenilloista ja koulutuksista löytyy kentän auettua klubin ilmoitustaululta. Järjestämme myös aloitelaatikon klubille, johon naiset voivat laittaa toiveitaan naistoimikunnan tiedoksi :).

Kansallista Golfviikkoa vietetään tänäkin kesänä kesäkuun puolivälissä. Järjestämme silloin jo tutuksi tulleen "Kaveri mukaan" -illan. Teemana 2018 golfkesälle on PERHEEN KESKEN.

"Pelaa 100 pistettä" jatkuu myös. Tänä vuonna on suositustasoitusraja poistettu, ja mukaan pisteitä keräämään ovat tervetulleita kaikki naisgolfarit.

Oma naisten kisamme järjestetään heinäkuussa J-P Savolammen suosiollisella avustuksella. Kisamuoto tulee olemaan sekoitus tositoimea ja leikkimielisyyttä... Tästä lisää lähempänä kunhan saamme sabluunan kunnolla hierotuksi. Mutta siitä tulee kivaa!

Naisten viiden seuran ottelu järjestetään tänä vuonna Kalajoella heinäkuun lopussa. Sinne keräämme mahdollisimman ison joukon naisia mukaan.

Pelireissu halutaan järjestää tälle kesälle myös. Paikkaehdotuksia ja järjestelyvastaavaa etsitään... kuka ottaa asiakseen :)?

Meillä naisille on oma Facebook-ryhmä nimellä: Raahentienoon Ladygolfarit, käy liittymässä! Lisäksi on WhatsApp-ryhmä, johon voidaan liittää lisää naisia. Näissä ryhmissä keskustellaan ja sovitaan pelikavereita. Tule mukaan!

Sitten vielä yksi pyyntö :). Sinä naisgolfkari! Kerro tästä kivasta harrastuksesta työpaikallasi, muissa harrastuspiireissäsi, sukulaisille, ystäville, tuttaville... Tämä laji on niin hauska ja terveysvaikutukset ovat kiistattomat, että haluamme lisää naisia joukkoomme! Puskaradio on parasta mainosta <3.

Tämmöistäpä tällä kertaa! Ensi kerralla lisää...

- Ladykapu Merja -

- - - - -

NAISTEN KESÄN SUUNNITTELUA!

Kevät etenee ja yhteinen jokavuotinen suunnittelupalaverimme lähenee. Tervetuloa Langin Kauppahuoneen salonkiin Raaheen KESKIVIIKKONA 21.3. klo 17.00. Siellä on meille tarjolla kaunis kattaus historiallisessa interiöörissä Pekkatorin laidalla täytekakkukahvien merkeissä (hinta 12 €/hlö.)

Siellä on jokaisella mahdollisuus kertoa tulevan kauden toiveitaan, minkälaisia tapahtumia, koulutuksia, kisoja ym. haluaisitte järjestettävän jne. Mihin asioihin halutaan parannusta, mikä on hyvin jo nyt, mitä halutaan säilyttää ja minkälaisena näemme tulevaisuuden?

Samalla valitaan naistoimikunta ja ladykapteeni. Mietitään myös maanantaisten naisteniltojen sisältöä ja järjestelyjä.

Ja te uudet jäsenemme ja vasta-aloittaneet, jotka ette vielä mahdollisesti ole löytäneet "omaa paikkaanne" joukossamme, teidät varsinkin halutaan ottaa sydämellisesti matkaan. Pelikavereita löytyy sekä tukea ja neuvoja. Rohkeasti vaan mukaan!

Eli ensi keskiviikkona Langille Raaheen! Nähdään <3

- Ladykapteeni Merja -

- - - - -

NAISTENILTOJEN PÄÄTÖS

Eilen 18.9. pelattiin tämän kesän viimeinen naistenilta. Vakioporukka oli koolla ja yksi ensikertalainenkin oltiin saatu mukaan! Tervetuloa Pia :).

Koko kesän mittainen Pistebogey Cup saatiin myös päätökseen. Vähintään kolme korttia aina kuukauden 1. maanantaina jättäneiden kesken kisattiin tiukasti ja kärki pelasikin samat 49 pistettä, eli Gabi Vierimaa ja Merja Hammar. Gabilla kuitenkin löytyi korteistaan parempi yksittäinen pistesaalis (22 bp) niin hän sai ensimmäisenä astella palkintopöydän äärelle valitsemaan mieluista palkintoa.

Päätösillan ysin parhaiten pelasi 17 pisteellä Heli Juusola ja seuraavat sijat jakoivat tasatuloksella 15 pistettä Leena Heikkinen ja Merja Hammar. Leena Heikkinen paransi myös eniten kauden ensimmäisen kortin pistetulosta tänä viimeisenä peli-iltana.

Kesän mittaan olivat naiset saaneet pistellä neuloja birdie-tauluun ja merkata onnistuneet birdiensä vihkoon. Kaikki varmaan eivät aina muistaneet merkintöjä tehdä, mutta vihosta löytyneistä nimistä yksi oli onnistunut muita useammin eli Merja Hammar 24 birdiellään. Kakkoseksi ylsi Armi Myllymäki 7 pirkulla ja kolmanneksi Kirsti Hintikka viidellä.

Ilta aloitettiin juhlavasti kuohujuomalla ja ladykapteenin yllätyskukituksella. Suurkiitos Virpille ja muille tytöille <3. Ja kierroksen ja palkintojen jaon jälkeen herkuteltiin vielä klubin leivoskahveilla.

Tänä kesänä naistenilloissa oli vaihteleva määrä osallistujia. Vähimmillään meitä oli kolme, enimmillään pitkästi toistakymmentä. Järjestimme myös pari kisaa: Lady Openin sekä Viiden seuran naisten ottelun (tulimme ansiokkaasti toiseksi OGK:n jälkeen vain neljän pisteen erolla). Pro J-P Savolammen klinikoilla kävimme keskiviikkoisin oppimassa uutta. Olimme lajiesittelijöinä messutapahtumissa ja muutenkin toimme harrastustamme esille eri tilanteissa ja tilaisuuksissa.

Saunailtaa vietimme aina kuukauden 1. maanantai pikkupurtavan kera. Uusi saunaosastomme tuli käyttöön ja hyvät löylyt siellä on kyllä :). Kesäkuussa osallistuimme valtakunnalliseen golfviikkon ja järjestimme "Kaveri mukaan" -tapahtuman, jossa naisjäsenemme saivat tuoda ei-pelaavia naispuolisia ystäviään kokeilemaan lajia. Lisäksi teimme 8 naisen ryhmärämällä yön yli reissun Paltamoon. Kiitokset sienikeiton keittäneelle Kirsti Vesakoskelle!

Reikäpeleihin saimme kuuden naisen voimin sarjan pystyyn, hienoa! Voitosta taistelivat Marja Nissinen ja Merja Hammar. Mestaruus meni Merjalle 4/3. Naisten lyöntipelimestaruutta ei pelattu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Samoin seniorinaisten mestaruutta ei pelattu, samasta syystä. Sovitaanko, että ensi vuonna osallistutaan runsaammin?

Suurkiitos kaikille naisten toimintaan osallistuneille ja varsinkin naistoimikunnalle (Marja Ranta, Virpi Heikkilä, Irja Koskela ja rahastonhoitaja Marja-Leena Silvennoinen).

Kausi jatkuu kuitenkin vielä niin kauan kuin pelikelejä riittää, nähdäänpä kentällä!

- Ladykapteeni Merja -

- - - - -

kesäretki paltamoon

Tervetuloa Rtg:n naisten kesäretkelle Paltamoon!

Ajankohta: ke 5.– ma 10.7. välisenä aikana 1 yön reissu (sovitaan ajankohta tarkemmin jos reissu toteutuu!)
Hinta: Mökki 500 € (sis. green feet tulo- ja lähtöpäivälle sekä majoituksen)
Mökkiin mahtuu 9 hlöä, kustannukset jaetaan osallistujien kesken.

Alustavat ilmoittautumiset ke 21.6. mennessä klubin ilmoitustaululla olevaan listaan!

- - - - -

kaveri mukaan -tapahtuma ma 5.6.

Viimevuotiseen tapaan järjestämme Kansallisella Golfviikolla naistentapahtuman. Eli kutsu pari ei-golfaavaa naispuolista ystävääsi mukaan kentälle klo 17.00. Ensi vähän lajiin tutustumista, sitten kevyt iltapala ja lopuksi 9r kierros niin, että me lyömme pitkät lyönnit ja vieraamme puttaavat.

Illan hinta on 10 €. Tervetuloa!

- - - - -

J-P:n klinikat naisille ovat alkaneet!

Kaikille naisille avoimet treeniklinikat pyörähtivät käyntiin Siikajoella ja ajankohtana on keskiviikko klo 17-18. Erillistä ilmoittautumista harjoituskerroille ei tarvita.

Hinta on 15 €/kerta ja varatkaa mielellään tasaraha mukaan.

Kokoontuminen klubin edessä/harjoitusalueilla.

Seuraavat keskiviikot ovat ohjelmassa:
31.5.
7.6.
21.6.
5.7.
12.7. HOX klo 15
26.7.
2.8.
9.8.
23.8.
30.8.

Tervetuloa mukaan terävöittämään peliä ja pitämään hauskaa treeneissä!

Ja saapi kysyä kaveriakin!!

- - - - -

NAISTENILLAT ALKAVAT!

Ensi maanantaina, eli 15.5. aloitamme jälleen :). Tule paikalle jo viiden maissa (lähdöt 10. tiiltä klo 18 alkaen) niin ehdimme rupattelemaan talven kuulumiset ja käydä vähän läpi tulevaa kesää. Tarjolla myös perinteinen kuohari uuden kauden kunniaksi! Uusi saunaosastomme ei ihan vielä ehdi ensimmäiseen naisteniltaan valmiiksi, mutta otamme tavaksi saunoa joka kuukauden 1. maanantai ja Tuomas on luvannut järkätä jotain kivaa syötävääkin maanantai-iltoihin ennen kierrosta!

Tervetuloa myös kaikki uudetkin naisgolfarimme mukaan, otamme avosylin vastaan!

Eli pelaamme maanantai-iltaisin 9 reikää (vaihdellen etu- ja takaysin kanssa) ja käymme läpi eri peli- ja kisamuotoja leikkimielisesti, emme ryppyotsaisesti... ja tutustumme toisiimme.

Naisteniltoihin osallistuminen maksaa koko kesältä 15 € tai sitten 2 €/kerta. Viimeinen kokoontuminen pidetään syyskuun lopulla.

Tervetuloa!

Naistoimikunnan puolesta:

- Ladykapteeni Merja -

PS. Edellisessä viestissä on liitteenä koko kesän ohjelma, joka ei ole siihen perehtynyt, niin katsokaa vielä läpi :).

- - - - -

KESÄN 2017 OHJELMA

Kokoustimme eilen 27.3. kahdeksan naisen vahvuudella. Kasasimme uuden naistoimikunnan sekä kesän ohjelman. Vanhasta toimikunnasta jatkaa Kirsti Hintikka, uusina mukaan tulivat: Marja Ranta, Virpi Heikkilä ja Irja Koskela. Varajäsenenä jatkaa myös entinen jäsen Merja Vinberg. Merja Hammar (eli minä) sain luvan jatkaa ladykapteenina. Kiitos!

Suurkiitos Kirsti Vesakoskelle ja Marja-Leena Silvennoiselle arvokkaasta panoksestanne naistoimintamme hyväksi. Halaukset saatte sitten kentällä :).

Kokouksemme sisältö ja maanantaisten naisteniltojemme ohjelma löytyy tästä liitteestä. Monenlaista mukavaa on tiedossa! Käykää lukemassa.

Ensimmäinen naistenilta pidetään maanantaina 15.5. alkaen klo 17.00. Tarjolla pientä purtavaa ja toki kilistämme taas keväälle! Pelaamme perinteisen 9r pistebogey-kierroksen, jonka kortin talletamme syksyn viimeisen kiekan vertailua varten. Lopuksi saunomme uudella saunaosastollamme, ja suunnitelmissa on, että joka kuukauden 1. maanantai on saunomista pitemmän kaavan mukaan, mikäli innokkaita kylpijöitä piisaa.

Tupu on luvannut touhuta meille myös kevyttä syötävää iltoihimme, eli jotka haluavat purtavaa ennen kierrosta, niin tulkoot klubille etuajassa, että ehtii :).

Lisäksi kerron jo etukäteen, että lauantaina 22.4. on kentällämme suurtalkoot. Silloin on ohjelmassa mm. klubin loppusiivous, eli luutut ja ämpärit mukaan, kaikkia apukäsiä tarvitaan.

Oikein mukavaa kauden odotusta!

- Ladykapteeni Merja -

- - - - -

KESÄN 2017 SUUNNITTELUA!

Kaikille naisjäsenillemme avoin yhteinen ensi kesän suunnittelutapaaminen Mainostoimisto Idea Illuusiassa MA 27.3.2017 klo 17. Tarjolla teetä, kahvia ja keksejä :D. Tervetuloa! Osoite: Kirkkokatu 28 (Kauppaporvarin ala-aula)

- Ladykapteeni Merja -

- - - - -

Huomenta naiset!

Juhalta tuli seuraavanlainen viesti:

"Keskiviikosta alkaen työmaalla olisi tarjolla maalaushommaa sisätiloissa, tähän voisi osallistua myös reippaita naisiammekin? Routaniemen Tuula oli ainakin kiinnostunut hommasta löytyisikö muita jotka pääsevät?

Tarkoitus olisi maalata ulkovuorilaudat kertaalleen ennen asennusta. Maalaus tapahtuisi lisäsiivessä sisätiloissa.

Toinen kyssäri kuuluu, oletteko miettineet mitä haluaisitte pukuhuonetiloihin? Värimaailmaa, kalusteita, peilejä ja pistorasioita?"

Eli nyt MEILLÄ olisi mahdollisuus vaikuttaa omien uusien tilojemme sisustukseen :). Vastatkaapa pikaisesti joko Kirstille: kirsti.vesakoski (at) kotinet.com tai merja.hammar (at) ideailluusia.com.

- - - - -

Naisteniltoja kehittämään -kyselyn tuokset ovat tässä:

"Naisteniltoja kehittelemään" -kyselyyn tuli 11 vastausta. Näiden perusteella naisteniltojen maanantainen aloitusaika klo 18 on lähes kaikille sopiva. Mukavaa on se, että pelataan erilaisia pelejä, joskin "bingo bango bongo" –tyyppisistä kaikki eivät tykkää. Koulutusta haluavat lähes kaikki. Halutuinta on keskinäinen koulutus. Pron opastusta toivotaan erikoisesti kauden alkuun. Sääntökoulutusta kannattaa olla, mutta ei joka ilta. Peliryhmien muodostaminen jakaa mielipiteitä: 1 vastaaja haluaa tasoituksen mukaisia ryhmiä, 7 haluaa tasoituksellisia joskus mutta 3 ei koskaan. Vastausten perusteella palkitsemista voi olla aina tai joskus, mutta arvonta on mukavinta vaikka ei aina välttämätöntä. Birdie-taulukkoa kannattaa 7, mutta 3 naista pitää sitä tarpeettomana. Ecletic-taulukko jakaa mielipiteet tasan.

Naistoimikunnan puheenjohtajaksi ehdotetaan Marja Rantaa, Kirsu Hintikkaa ja Irja Koskelaa. Kapteeniksi halutaan Merja Hammar tai Irja Koskela tai Else Konttila. Näistä ja muusta naistoimikunnasta keskustellaan ensi vuoden puolella pidettävässä kokouksessa.

Uutta toimintaa halutaan siten, että tehdään retkiä vieraskentille ja järjestetään naisten saunailtoja.

Toiveina ja terveisinä esitetään, että tiedotukset ja muutokset ovat Rtg:n virallisilla nettisivuilla eikä vain facebookissa. Rtg:n ladygolfareiden facebook-sivut eivät ole olleetkaan virallinen tiedotuskanava, vaan pikemminkin keskustelupaikka. Sinne toivotaan lisää naisia. Uusien naisten houkuttelua on tehostettava. Reikäpelikilpailu olisi hyvä pitää kauden alussa.

Terveisin Kirsti Vesakoski

- - - - -

naiset huomio!

Jos olette käyneet pelaamassa vieraskentillä tänä kesänä, niin "Naisystävällisin golfyhteisö" -palkinnon kysely on avattu nettiin. Sitä kautta voitte käydä vastaamassa kysymyksiin ja olla osaltanne vaikuttamassa palkinnon jakamiseen. Tässä linkki:

https://www.lyyti.fi/questions/978533e757

- - - - - -

Viimeinen Naistenilta on maanantaina 12.9.
klo 17.30 alkaen

Pelaamme pistebogeytä. Ne, jotka olivat keväällä ensimmäisen kerran mukana, vertaavat tulosta tämänpäiväiseen. Keväiset kortit ovat tallessa. Muut sitten vain pelaavat parastaan.

Kello 17.30 poksautetaan kuohuviinit ja mutustellaan Tuomaksen tarjoilua. Sitten pelataan 9 väylää.

Tuloksia tarkastellaan ja pisteitä vertaillaan. Jaetaan palkintoja birdie-vihkon mukaan ja myös eclectic-taulukosta tulee palkinto. Toki on myös läsnäolijoiden kesken arvontaa. Runsas arvontapöytä on mukava, joten kukin voi sitä täydentää.

Tervetuloa!

- Naistoimikunta -

- - - - - -

reikäpelimestaruudesta:

Reikäpelistämme on tehty protesti liittyen puutteelliseen jäsenten tiedotukseen.

Alunperin reikäpeleihin ilmoittautui viisi naista virallisen ilmoittautumisajan puitteissa, jonka jälkeen se sulkeutui. Vähäisen osallistujamäärän vuoksi ilmoittautumisaikaa päätettiin jatkaa koko kesän ajan ja reikäpelit pelata syksymmällä, mikäli lisää osallistujia tulisi. Tästä tiedottaminen jäi kuitenkin valitettavasti vain suulliseksi. Siitä ei tullut mainintaa Nexgolfiin tai ilmoitustauluille/nettiin. Elokuun alussa reikäpelit sitten päätettiin nostaa pystyyn ja mukaan saatiin naisia niin, että kaaviossa meitä mukana oli 10, mikä oli enemmän kuin moneen vuoteen.

Pelit alkoivat ja ne ehdittiin pelata yhtä viimeistä, eli kulta/hopea-ottelua vaille valmiiksi, kun protesti tehtiin. Valitus käsiteltiin kilpailutoimikunnassa ja sieltä tuli päätös, että kisasta ei voi käyttää mestaruus-nimikettä, vaan se tulee pelata loppuun ns. Naisten reikäpelikisana. Palkinnot jaetaan naisten kesken jossain sopivassa saumassa.

Pahoittelut kaikkien niitten naisten puolesta, jotka pelasivat kisaa reilulla meiningillä luullen sen olevan Reikäpelimestaruus. Puutteellisen tiedotuksen vuoksi kisa nyt sitten muuttui pelkäksi keskinäiseksi kisailuksemme.

- Merja -

- - - -

Hienoa naiset!

Kävimme pelaamassa viiden seuran (Kalajoki, Nivala, Oulu, Virpiniemi, Raahentienoo) seuraottelussa kakkostilalle Sankivaarassa. Kisamuoto oli parikilpailu (best ball pb). Voiton vei ylivoimaisesti järjestävä seura (OGK). Parhaasta tuloksestamme vastasi parivaljakko Arja Virolainen/Tuula Routaniemi, toiseksi parhaasta Merja Hammar/Marja Ranta ja kolmannesta Leena Heikkinen/Kirsti Vesakoski. Kolmen parhaan parin pisteet laskettiin seurakohtaisesti ja kipusimme siis upeasti kakkostilalle!

Kiitokset kaikille mukanaolleille! Saimme kasaan 11 naisen edustuksen otteluun :). Mainittakoon vielä, että Vinbergin Merja pelasi yksin ilman paria viidentenä pelaajana viimeisenä kentälle lähteneessä porukassa. Eli tärkeintä ei aina ole voitto, vaan osanotto!

- - - - -

Pron opetukset elo-/syyskuussa

J-P Savolammen toivotut ryhmäopetukset klo 17–18. Merkatkaa kalentereihin seuraavat maanantai-illat: 15.8., 29.8. ja 5.9. Hinta 15 €/kerta tai kaikki neljä kertaa 50 €.

Opetuksen jälkeen voidaan vielä pelata 9r :).

- - - - - -

HOX kaikki naiset!

Naisten 5-seuran ottelu pelataan Oulun Sankivaarassa sunnuntaina 14.8.2016. Pelimuoto Bestball PB. Väliaikalähdöt klo 10.00 1. ja 10. tiiltä. Ilmoittautumiset klubin seinälle tai merja.hammar@ideailluusia.com 9.8. mennessä. Kilpailumaksu: 45 €/vieraspelaajat, sis. lounaan ja greenfeen. Järjestetään yhteiskyytejä. Mukana Kalajoki Golf, Nivalan Seudun Golf, Oulun Golfkerho, Virpiniemen GolfClubi ja Raahentienoon Golf. Kaikki naiset tervetuloa mukaan!

- - - - - -

Hei kaikille!

Naistenillat jatkuvat syyskuulle asti. Viimeinen kerta on 12.9.
Pelit vaihtelevat järjestäjien halujen mukaan. Tulossa on seuraavaa:
1.8. Mulligan Irjan ja Marja- Leenan johdolla
8.8. Texas Scramble: Marja R. ja Merja
15.8. Lyöntipeli hcp: Else ja Sabra
22.8. Parempi pallo: Bertta ja Kirsti
29.8. Narukisa : Hannele ja Leena
5.9. Lippukisa: Merja ja Marja
12.9. Päätöskisa: naistoimikunnan

t. Kirsti V.

- - - - -

Naistenillat alkavat!

Ensi maanantaina, eli 16.5. aloitetaan jälleen vakituiset tapaamisemme. Tule paikalle jo viiden maissa (lähdöt 1. tiiltä klo 18 alkaen) niin ehdit tapaamaan uuden Promme, eli J-P Savolammen sekä rupattelemaan talven kuulumiset tuttujen tyttöjen kanssa. Tarjolla myös perinteinen kuohari kauden kunniaksi!

Tervetuloa kaikki uudetkin mukaan, rohkeasti vaan, otamme avosylin vastaan uusia kasvoja!

Maanantai-iltaisin pelaamme 9 reikää (vaihdellen etu- ja takaysin kanssa) ja käymme läpi eri peli- ja kisamuotoja leikkimielisesti, emme ryppyotsaisesti... Ja tutustumme toisiimme.

Naisteniltoihin osallistuminen maksaa koko kesältä 15 € tai sitten 2 €/kerta. Viimeinen kokoontuminen pidetään 12.9.

Tervetuloa!

- Kirsti V ja Merja H -

- - - - - - -

Perinteiset risutalkoot

Lauantaina 16.4.2016 pidetään perinteiset risutalkoot klo 10.00 alkaen.

Kaikki mukaan siistimään kenttä pelikuntoon!!!

- - - - - - -

Naisten kevään suunnittelukokouksen satoa

Pidimme suunnittelupalaverin Hipussa 30.3.2016 ja seuraavanlaisia asioita oli agendassa:

- Naistenillat alkavat maanantaina 16.5., jolloin on ensimmäinen kerta. Pro tulee esittäytymään. Tulkaa paikalle ajoissa, nostamme skumpat tulevalle kaudelle! Viimeinen kerta pidetään 12.9. päätöskisan merkeissä, jolloin palkitaan myös Birdie-lady sekä Eclectic-voittaja.

- Naisteniltojen maksut: koko kesä 15 € tai 2 €/kerta.

- Päivänmari-kisa pidetään heinä-elokuun vaihteessa entiseen malliin.

- Naistoimikunnan uusi kokoonpano: Kirsti Vesakoski (pj), Merja Vinberg, Marja-Leena Silvennoinen sekä Kirsti Hintikka. Kiitokset  syrjään siirtyneille Gabille ja Helille <3.

- Ma 6.6. kansallisella golf-viikolla järjestämme LadyGolfin "Kaveri mukaan" -tutustumisillan. Jokainen tuo mukanaan yhden ei-golfaavan kaverinsa ja pidetään yhdessä kiva ilta golfiin tutustumisen sekä leikkimielisen kisan tiimoilta.

- Viidenseuran ottelun järjestelyvuorossa on Oulu, joten Sankivaarassa pelaamme, ilmeisesti loppukesästä, odotellaan kutsua.

Muistiota piti - Merja Hoo -

- - - - - - -

Rtg:n naispelaajat!

Kaikille avoin yhteinen ensi kesän suunnittelutapaaminen Kahvila Hipussa Raahessa KESKIVIIKKONA 30.3.2016 klo 17.00. Tervetuloa!

Terveisin: Naistoimikunnan pj Gabi

- - - - - - -

Naistenillat päätökseen

Naiset saivat kauden pakettiin yhteisten iltojen osalta. Päätöskisa pelattiin to 10.9. etuysillä pb-muotoisena. Voiton vei hurjat 25 pistettä pelannut Leena Heikkinen. Toiseksi tuli myös hienolla, miltei yhtä hyvällä, 23 pisteen tuloksella Gabi Vierimaa. Naisten birdie-ladyksi pelasi tänä kesänä Merja Hammar (13 birdietä), toiseksi 12 birdiellä Eeva Koivisto ja eclectic-kisan veivät tasatuloksella (65 lyöntiä) Irja Koskela ja Merja Hammar. Onnittelut kaikille! Ensi kesänä siirrymme sitten takaisin maanantai-iltoihin, näin päätimme :)

- Merja H. -

- - - - - - -

Kysely naisystävällisimmästä golfklubista!

Hei, sain kyselyn koskien naisystävällisintä golfklubia Suomessa. Tässä linkissä lisätietoja ja josta pääsette vastaamaan kyselyyn.

- Merja H. -

- - - - - - -

Hei kaikki ja varsinkin NAISET!

Ensi viikonlopun TAK Openissa on myös naisten sarja. Kaikki kynnelle kykenevät mukaan :)

- Marja N. -

- - - - - - -

Naisten kisoja tulossa!

Hei naiset! Seuraavat kisat laittakaa kalentereihinne:

SU 2.8. PÄIVÄNMARI OPEN (scramble, joista vähintään toisen oltava nainen)

SU 9.8. Naisten VIIDEN seuran SEURAOTTELU Virpiniemessä. Sovitaan kimppakyydit naistenillassa.

- Merja -

- - - - - - -

Sankivaara Ladies Open

Aika: Sunnuntai 28.6, yhteislähtö klo 10.00
Paikka: Sanki

Kisamuoto: Pistebogey, suurin annettava tasoitus 50!

vieraspelaajat 45 €, sis. lounas, kuohuva, gf + kisamaksu.

Sitovat ilmoittautumiset ke 24.6. mennessä!

Puh. 08 531 5222
caddiemaster@oulugolf.fi

​Sydämellisin t​erveisin​ ja tervetulotoivotuksin​ :)

Maijukka ​Paasio
Kaptenska OGK

- - - - - - -

Suut makiaks!

Torstaina 18.6. pelattiin naistenillassa tasoituksellista reikäpeliä. Liekö juhannuksen läheisyys vai itse reikäpeli syynä, mutta iltaan tuli vain viisi naista. Kun järjestäjä jääväsi itsensä kisasta, niin tuli tasaparit. Merja V. ja Bertta K. pelasivat vastakkain ja Vappu V. kisaili Leena H:n kanssa. Merja voitti Bertan 2/1 ja Vappu Leenan 1/0. Kaikki saivat "suut makiaks", koska voittajat saivat jakaa ison ja hävinneet pienen suklaalevyn. Olisi niistä riittänyt useammallekin, mutta näillä mentiin tällä kertaa.

- Terveisin järjestelijä Marja N. -

- - - - - - -

Naistenillat alkoivat!

Muistutuksena vielä kaikille, että naistenillat ovat siirtyneet torstai-iltoihin.

Pari kertaa olemme jo kokoontuneet peli-iltoihimme. Ensimmäisellä kerralla pelasimme perinteisen pistebogey-kierroksen, jonka tarkoituksena oli saada "alkutaso" kesälle. Viimeisenä naisteniltana pelaamme vastaavan kortin ja vertaamme kuka on parantanut tulostaan eniten kesän aikana ;).

Viime torstaina 28.5. pelasimme tasoituksellisen lyöntipelin. Minulla ei nyt tähän hätään ole käsissäni listaa, missä näkyisi koko kesän pelimuodot, mutta lupaan sen klubin seinältä kopsuttaa tähänkin!

Rtg:n vuosikirja 2015 on lähtenyt painoon. Tässä se myös sähköisenä versiona. Katso tervehdykseni sivulta 15, missä tietoa mm. Päivänmari Openista.

Mukavaa kesänalkua ja lomien odotuksia. Nähdään kentällä!

- Merja -

- - - - - - -

Kevätpalaverin 2015 satoa:

Kahvittelimme Hipussa muutaman naisen iskuryhmällä ja niinhän siinä kävi että yksimielisesti päätimme pelata ensi kesänä naistenilloissa ehjillä griineillä ja siirsimme naistenillat torstai-iltoihin. Eli painakaa tämä mieliinne ja kalentereihinne (joka ihmettelee että miksi, niin lukeepi edellisen postauksen alta ja Juha Linden terveiset) ;)

Lisäksi luonnostelimme peli-iltojemme ohjelmaa alustavasti ja se tulee klubin seinälle sitten kauden alettua. Ensimmäinen naistenilta pidetään TORSTAINA 21.5. klo 17.00 alkaen. Kokoonnumme vähän aikaisemmin että ehdimme rupatella ja nauttia kenties jotain kuohuvaa tai katsotaan mitä naistoimikunta meidän päittemme menoksi keksii...

Jos tätä lukee nyt joku vasta-aloittanut seuramme tuore golf-leidi, niin rohkeasti mukaan yhteisiin naisteniltoihin! Tutustut meihin vakinaamoihin ja me tutustutamme sinut eri pelimuotoihin rennolla otteella :) Tervetuloa!

- Merja -

- - - - - - -

Hei golfnaiset, kausi 2015 lähestyy!

Maanantaina 30.3.2015 klo 17.00 Kahvila Hipussa kauden valmistuspalaveri. Tervetuloa!

Ja kaikille alustavasti mietintään seuraava asia:

Juha Linde soitti ja kyseli naisten kantaa peli-iltamme vaihtamiseen. Syystä että kentän griinit halutaan kuntoon ja niitä pitää tulevaisuudessa ilmastaa ja tapittaa viikottain, ja koska maanantai olisi rauhallisin päivä siihen, niin griinit olisivat aina maanantaina reikäisiä. Hän kuitenkin haluaisi että me saisimme pelata naisteniltamme kunnon griineillä.

Mitä sanotte, keskusteltaisiinko että passaisiko naistenillan siirto tiistaille? Silloin griinit olisivat jo ummessa taas. Mutta jos emme halua siirtää, niin sekin käy. Siinä tapauksessa puttipelimme vähän kärsii kun griinit ovat reikäiset.

Juha kertoi, että tänä kesänä satsataan erityisesti griineihin ja rei’itykset ovat välttämätön toimenpide.

t. Gabi ja Merja

- - - - - - -

Naistenillat saatiin päätökseen 8.9.

Tämän kauden viimeistä naisteniltaa vietettiin maanantaina 8.9. Ennen 9 reiän kisaa nautittiin kalapiirakkaa kuohuviinin kera ja sen jälkeen kierrettiin etuysi pistebogey-kisan merkeissä. Voiton vei Merja H., toiseksi tuli Heli J. ja kolmanneksi Sirkka-Liisa T. Lisäksi jaettiin kauden pitkäkestoisten kilpailujen, eli eclecticin ja birdie-ladyn palkinnot. Molemmissa lajeissa voiton vei Marja N. ja toiseksi tuli Kirsu H. Onnea voittajille!

Naistoimikunta jatkaa samalla kokoonpanolla Gabin johdolla ja kokoontuu sitten alkuvuodesta suunnittelemaan taas ensi kautta.

Minäkin kiitän kaikkia peliseuralaisia tältä kesältä. Kausi jatkuu vielä toivottavasti pitkään eli kentällä nähdään!

- Merja -

Hyvät oli tarjoilut ennen ja jälkeen päätöskisan... nam. Mukana olivat Sirkka-Liisa Tanner, Marja Nissinen, Bertta Kanniainen, Merja Winberg, Irja Koskela, Virpi Heikkilä, Leena Heikkinen, Kirsti Vesakoski ja Merja Hammar. Kuvasta puuttuvat Gabi Vierimaa, Marja-Leena Silvennoinen ja Heli Juusola (kuvaaja).

Birdie-lady Marja ja Gabi näyttävät yhdessä että 12 pöröä tuli tänä kesänä tällä kentällä! Etualalla Sirkka-Liisa Tanner ja Marja-Leena Silvennoinen.

Palkintojakin oli niin voittajille että arvontasarjaan jokaiselle :)

Päätöskisan kakkonen Heli Juusola kiittelee seremoniamestari/naistoimikunnan pj Gabi Vierimaata.

- - - - - -

Naisten 5-seuran ottelusta ei menestystä

Yhdeksän naisen iskujoukko ei tänä vuonna yltänyt parhaimpaansa Nivalassa pidetyssä seuraottelussa, vaan jäimme päkäksi. No, ensi kesänä on varaa parantaa :) Sää oli monen viikon helteiden jälkeen jopa siedettävissä lukemissa ja järjestävän seuran naiset olivat panostaneet palkintojen hankintaan jopa niin, että muiden seurojen tuliaisten kera kaikille riitti arvottavaa. Kisan jälkeen terassilla soitteli Kultaisen Harmonikan 2012 yleisön suosikki, Nivalan oma poika Tarvo Kantola. Kyllä argentiinalaiset tangot ovat vaan ihokarvoja nostattavaa kuultavaa! Kaiken kaikkiaan mukava reissu vaikkei menestystä tullutkaan.

- - - - - -

Naisten 5-seuran ottelu Nivalassa su 10.8. klo 11.00 alkaen

Tämänvuotista viiden seuran ottelua isännöi Nivalan naiset. Ilmoittautukaa mukaan! Kerätään porukka ja yhteiskyydit kuten ennenkin :)
Kutsu tässä liitteenä.

- - - - - -

Ensimmäinen naistenilta pidettiin ma 19.5.

Paikalla oli 13 innokasta naista pelaamassa naistoimikunnan järjestämää pistebogey-kisaa. Sää oli mitä mainioin, peräti +27 astetta mitattiin korkeimmillaan. Ennen kisaa kilistettiin kuoharimaljat tulevalle kesälle ja 9 reiän kisan jälkeen söimme iltapalaa.

Uuden leidikapteenin valintakin suoritettiin ja kiitän luottamuksesta :) Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan...

- Merja -

- - - - - -

Naistenillat alkavat!

Tervetuloa kevään ensimmäiseen naisteniltaan maanantaina 19.5. klo 17.00 alkaen. Lähdöt klo 18.00, mutta toive on että ennen sitä ehtisimme hoitaa maksut ja muut naistoimikunnan esittelemät asiat.

Ja eiköhän se lämpöaalto meidät vielä tavoita ennen sitä... Pelimuotona pistebogey jonka emännöi naistoimikunta.

Kesäkuussa pelattavan Päivänmari Openin pelimuodoksi on valittu Texas Scramble 3-henkisin joukkuein. Joukkueen kapteenina on nainen, joka kutsuu pelikaverit mukaan. Nyt vaan haku päälle... ja jos löytyy pelikavereita vaikka naapuriseuroista niin aina parempi, pääsevät tutustumaan kenttäämme :) Kaikki naiset nyt reippaasti hakemaan omaa joukkuetta ja sille kuvaavaa nimeä ja asustusta (joka voi olla vaikka väri, hattu, peruukki tai mitä vaan). Myös vähemmän pelanneet/kisanneet uskaltavat tulla mukaan, sillä kisamuoto on rento!

- Merja -

- - - - - -

Gabin terveisiä 22.4.

• Päivämari-Open järjestetään su 8.6., eli golfnaisten viikon sunnuntaina (vaikka kilpailukalenterissa on toistaiseksi vielä eri pvm eli 26.7.). Kilpailumuodoksi tulee joukkuepeli, johon naiset haastavat joukkuekavereitaan mukaan. Tarkempaa informaatiota myöhemmin.

• Naisten 5-seuraottelu järjestetään su 10.8. Nivalassa.

Naisten illat 2014

19.5. Pistebogey, järjestäjänä Naistoimikunta
26.5. Lyöntipeli Gabi & Merja V.
2.6. Greensome Heli & Kirsti V.
9.6. Lippukisa Merja H. & Marja R.
16.6. Reikäpeli Ritva M. & Eeva
23.6. Paras pallo Kirsu & Tarja
30.6. Pistebogey Virpi & Saara
7.7. Scratch Leena H. & Marja-Leena S.
14.7. Scramble Kreetta & Anne
21.7. Skini Sabra & Vappu
28.7. Mulligan Irja & Marja S.
4.8. Norjalainen Bertta & Sirkka
11.8. Lyöntipeli Suoma & Marja N.
18.8. Kahden mailan kisa Merja H. & Marja R.
25.8. Pinkki pallo Anja & Else
1.9. Bingo,bango,bongo
8.9. Päätöskisa Naistoimikunta

Iltojen vetäjät ja pelimuodot on alustavasti mietitty, niitä voi toki vaihdella. Eclecticiä sekä birdietaulun täyttämistä jatkamme tänäkin kesänä. Toimintakausimaksu edelleen 10 €.

- - - - - -

Kevään 1. suunnittelupalaverin satoa...

Palaveerasimme kahdeksan naisen voimin Kahvila Hipussa maanantaina ja jaoimme mm. naisteniltojemme kisavastuuvuoroja. Muutama maanantai jäi vielä vapaaksi, joten laitelkaa klubin ilmoitustaululle nimiä lisää.

Lisäksi sovimme, että perinteinen Päivänmari Open pelataan tänä vuonna "naisten haku" -tyylisenä kilpailuna, jotta saisimme kasvatettua osallistujamäärää niin seuran kuin sponsorinkin toiveiden mukaisesti. Eli jokainen osallistuva nainen haastaa mukaan kaksi muuta pelaajaa (miehiä/junnuja). Kisamuotona esim. Texas Scramble. Kisa aloitetaan kilistämällä kuoharit :)

Kiitokset Tuula Routaniemelle ansiokkaasta ladykapteeni -vuodesta. Tälle kaudelle kapteeni valitaan äänestämällä ensimmäisessä naistenillassa toukokuun puolivälissä. Klubin seinälle ilmestyy jossain vaiheessa lista ehdokkaista, joilta on kysytty suostumus. Myös "mustaa hevosta" saa toki ehdottaa!

Tuli ehdotus yögolfin järjestämisestä majoituksineen Kalajoen kentällä alkukesästä. Jokin perjantai-ilta varattaisiin koko porukalle ja voisimme pelata läpi yön, sinnikkäimmät niin monta kiekkaa kuin sielu sietää... Tästäkin tulee tietoa klubin seinälle. Ja myös tänne!

Seuratkaa tätä palstaa, päivitysvastuu on nykyään minulla, ja laitan tänne aina asioita sitä mukaa kuin niitä ilmaantuu. Meilatkaa tai soittakaa, kun tulee tiedoitettavaa:

Toivoo: Merja H, p. 050 523 9366, merja.hammar@ideailluusia.com

- - - - - -

Hei Golfnaiset!

Maanantaina 14.4.2014 klo 17.30 Kahvila Hipussa kauden valmistuspalaveri.

Tervetuloa!

t. Gabi

- - - - - -

Hei!

Ma on päätöskisa. Lähtöajat alkavat klo 17.30, eli puoli tuntia ennemmin kuin normaalisti.

T. Gabi

- - - - - -

Golfnaisten ystävyysottelu toi Raahelle hopeaa

Mukavan lämminhenkinen golfnaisten ystävyysottelu lähiseurojen kesken pelattiin Kalajoella 11. elokuuta. Viiden seuran ottelussa Kalajoki, Raahe, Nivala ja Oulu olivat edustettuina yhteensä 40 naisen voimin, vain Virpiniemen naiset olivat estyneet saapumasta. RTG:n naisia oli mukana 11 naisen iskukykyinen joukko.

Pisteitä kilpailun pistebogeyssa kerättiin melko tasaisesti: Kalajoki 164, Raahe 159, Nivala 148 ja Oulu 132. Mukaan laskettiin kunkin seuran viiden parhaan tulos.

RTG:n onnistujista ja pisteiden saalistajista oli paras Heli Juusola 35 pistettä. Hän oli koko kisan toinen samalla tuloksella Kalajoen ykkösen, Paula Palolan kanssa. RTG:n Else Konttila, Marja Nissinen, Saara Siekkinen ja Vuokko Piirala saivat kukin 31 pistettä.

RTG:n kaikki viisi parasta olivat kisan 12 parhaan joukossa..

Kiertopalkinnon, joka oli kuluneen vuoden Raahessa, voitti Kalajoki. Ensi vuoden elokuussa ystävyyskisa pokaalista käydään Nivalassa.

Ladykapteeni Tuula

- - - - - - -

Naisteniltojen ohjelma 2013

20.5. Pistebogey Naistoimikunta

27.5. Lyöntipeli Gabi ja Sirkka ja/tai retki Kalajoen kentälle

3.6. Greensome Irja ja Virpi

10.6. Lippukisa Kirsu ja Merja

17.6. Reikäpeli Suoma ja Tuula

24.6. Paras pallo Leena ja Vappu

26.6. Yögolf?

1.7. Pistebogey Heli ja Tarja

8.7. Scratch Bertta ja Kirsti V.

15.7. Scramle Marja S. ja Leena

22.7. Skini Marja N. ja Else

27.7. Päivänmari Open

29.7. Mulligan Anja ja Anne

5.8. Norjalainen Sabra ja Arja

12.8. Lyöntipeli Eeva ja Saara

19.8. Kahden mailan kisa Merja ja Marja R.

26.8. Pinkki pallo Irja ja Ritva M.

2.9. Bingo,bango,bongo Gabi ja Maija-Leena

9.9. Päätöskisa Naistoimikunta

Iltojen vetäjät on alustavasti mietitty; niitä voi toki vaihdella. Eclecticiä sekä birdietaulun täyttämistä jatkamme tänäkin kesänä. Toimintakausimaksu on edelleen 10 €.