Matkat

Ja näin lähtee peli- ja valmennusmatka Espanjan lämpöön 4.3.–11.3.2018!

Luvassa on hyvää seuraa, kohtuullista huumoria, kohentuvia golftaitoja ja mukavia pelikierroksia. Matkalla pelataan loistavaa palautetta keränneillä Alcaidesan kentillä (Links ja Heathland) ja pyritään kiireettömään aikatauluun. Keskitytään nauttimaan pelaamisesta sekä löytämään peliä helpottavia asioita.

Mikäli matkalla veri vetää pääasiassa kentälle pelaamaan, niin siihen paikka soveltuu mainiosti. Jos taas haluaa hieman kokonaisvaltaisemman paketin valmennusta, niin sitä on tarjolla harjoitusalueilla ja kentällä pelatessa, sekä golfarin korvien välisellä alueella.

Harjoittelun ja opetuksen määrässä huomioidaan jokaisen yksilölliset toiveet ja tavoitteet. Opetustuokioihin voi siis osallistua täysin oman fiilingin ja tarpeen mukaan! Viikon mittaan ohjelmassa on muutama leppoisa ryhmäkilpailu oman peruspelin mausteeksi. Näissä tulee olemaan hymy herkässä! Ns. välipäivänä voi halutessaan käydä vaikka tutustumassa läheiseen Gibraltariin tai jatkaa golfaamista.

Kyseessä on mieleenpainuva All-Inclusive-tyyppinen viikko, jossa on mahdollisuus nostaa oma peli uudelle tasolle. Tiedustelut ja varaukset suoraan 0468106888/savolampi@gmail.com. Ilmoittaudu nopeasti, sillä lennot pitää varata piakkoin.

Tervetuloa mukaan ja saa kysyä kaveriakin!

Linkissä tarkempi ohjelma.

Golfterveisin, J-P Savolampi

Vielä voi ilmoittautua ja paikkoja on vapaana! (päivitetty 16.2.)